Featured post

Tekoäly on yhä laajenevissa määrin kaikkialla

Kuva
Vuosi on lopuillaan ja vaikka usein näinä aikoina on tapana katsoa taaksepäin, tekoälyn ja Yhteisaivot-blogin suhteen katse on suunnattu tiukasti ja tukevasti eteenpäin. Tekoälyn, älykkään oppimisen ja yleisen teknologisen kehityksen ollessa yhä suuremmissa määrin osa ihmisten elämää haluamme mekin olla tässä kehityksessä mukana.

Tervetuloa Yhteisaivot-blogiin




Idea Yhteisaivot-blogin perustamiseen syntyi halusta saada koulutettujen työttömien valtava potentiaali hyötykäyttöön ja samalla luoda mahdollisuuksia verkostointiin. Lisätavoitteena ovat tuoteideoinnin luomat kansainvälisen kaupan mahdollisuudet eri sidosryhmiä hyödyntäen.






ESIPUHE

 Yhteisaivoilla työttömyyden taklaamiseen idean syntyyn ovat vaikuttaneet koulutettujen suuri työttömyys ja tietoisuus valtavasta potentiaalista, joka ollaan jättämässä hyödyntämättä. Miten tämä aivopotentiaali käytännössä voitaisiin hyödyntää?

Siihen ratkaisuina ovat erinomaiset tekniset mahdollisuudet verkostoitumiseen ja kehityskohteet, jotka ovat riippumattomia fyysisestä sijainnista tai henkilön taustoista.

 Päätavoitteena on saada koulutetut työttömät motivoidusti yhteistyöhön ja sitä kautta työllistymään eri tavoin. Lisätavoitteina ovat kaupalliset mahdollisuudet kansainvälisestikin, jossa tarvitaan sitten myös eri sidosryhmät aktiivisesti mukaan.

 Kirjoittajat toivovat aktiivista kommentointia, jatkoideointia ja yhteydenottoja. Yhteydenottoja varten on perustettu myös sähköpostiosoite: (yhteisaivot@gmail.com)

Toinen kirjoittaja on monikoulutettu, tällä hetkellä työtön aikuinen ja toinen on tehnyt pitkän uran erilaisissa it-asiantuntijatehtävissä.

Kommentit

Lähetä kommentti